Behandlingar

Exuviance är idag världsledande inom medicinsk hudvård och var det företag som först började använda AHA-syra i sina produkter. Exuviance har alltid legat steget före när det gäller utveckling av ny högeffektiv modern hudvård. För drygt tio år sedan lanserade de PHA-syran, en ny generation AHA-syra som passar alla hudtyper, även känslig och torr hy. 2010 kom de ut med en ny revolutionerande antiage-serie med flera patent på produkterna. Serien har en unik formula där resultaten är påfallande. Exuviance har fler än 100 världspatent på sina produkter och många kosmetikföretag, som Estee Lauder, Elizabeth Arden, L’Oreal och Murad, leasar företagets patent.

Djuprengörandebehandling

En djuprengöring är en viktig förutsättning för en frisk hy. Den ger också huden en större möjlighet att tillgodogöra sig dina hemprodukter. Eftersom behandlingen anpassas efter dagskonditionen varierar den från gång till gång och efter årstiderna.

Fuktboostbehandling

Specifikt utvalda produkter tillförs för att ge huden en kraftig fuktboost. Behandlingen passar extra bra under vintertid. Exuviance är en produktlinje som har olika men effektiva behandlingar för att tillföra mer fukt och lyster till huden.

Antiagebehandling
Acnebehandling
Rosaceabehandling

Behandlingar görs på salongen i syfte att öka läkningsprocessen i huden. Den milda pha-behandlingen och olika masker passar bra, det viktiga är att stärka hudbarriären så den kan stå emot de dagliga påfrestningar huden utsätts för.